Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Fusie Lommel-Mol: 1 april grap!

Fusie Lommel-Mol: 1 april grap!

Ontzettend véél mensen (méér dan 4.000 op onze website, en een bereik van 14.000 op onze Facebookpagina!!!) lazen ons artikel omtrent de 'nakende fusie' tussen Mol en Lommel. De meesten hadden wel door dat het om een aprilgrap ging, maar er waren er toch ook die twijfelden of er zelfs helemaal in meegingen...

Bijzonder jammer weliswaar dat sommigen meenden een poging te moeten doen om onze grap onderuit te halen door al op 31 maart een soortgelijk artikel te plaatsen en dan nog het lef hebben om daarna te gaan vertellen dat WIJ hén gekopieerd hebben. Voor alle duidelijkheid: niets is dus minder waar, dit artikel staat al ongeveer een maand in de steiger, en werd een week geleden reeds besproken met de burgemeester én Kris Verduyckt... de 'mol' en de 'copycat' zit dus niet bij ons maar bij deze bepaalde persoon!

We kregen dan toch ook een aantal mogelijke namen doorgemaild voor deze nieuwe fusiegemeente, we geven ze u hier op een rijtje, en wie weet komen ze toch nog ooit eens van pas...:
MOLLOM
MOLLEM
LOMMELEN
LOMMOL
LOMMOLEN
MOMMEL
HEUVELLAND
ZANDBERGEN
KEMPENLAND
ZILVERRIJK
ZILVERZAND

Met dank ook aan Bob Nijs en Kris Verduyckt om mee te willen werken met deze aprilgrap...

Ons oorspronkelijk artijkel niet gelezen? Lees het hier!