Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

De Lommelse Gazet

De Lommelse Gazet
Vlnr: Zohra Wouters, Ann Neirinckx, Jan Thomas, Benny Ahlers, Sabine Driedonkx, Annie Teuwens, Vlnr. Zohra, Ann, Jan, Benny, Sabine, Annie, Maarten, Jan, Rina, Henri, Pascal, Rowen, Koen, Patricia

De Lommelse Gazet wil zoveel mogelijk alle nieuws uit de eigen stad brengen, dit voor en door Lommelaren. Wars van iedere inmenging van buitenaf het laatste nieuws, de leukste weetjes en de mooiste foto’s. Een fijne ploeg van enthousiastelingen staat dagelijks klaar om hiervoor te zorgen.

De website

Wat u momenteel te zien krijgt is een website ‘in ontwikkeling’, maar die ondertussen toch zogoed als haar definitieve vorm heeft aangenomen. Er wordt nog altijd nagedacht om deze nóg te verbeteren en aan te passen, en ook uit te breiden met extra functies. Alle suggesties zijn hier nog steeds welkom!

Algemeen

We hebben ondertussen een hele rits aan vast rubrieken, zoals de evenementenkalender, de rouwberichten, de 'Ziel voor Vinyl' plaat van de week (op vrijdagen), het bord op de Leopoldlaan (op maandag), de leuke foto's en verhalen 'Uit de Oude Doos' op woensdag, en ook columnisten Danny Vandenberk op maandag, afwisselend in het AN en dialect, Bart Vermeer op dinsdagen (1 à 2 x per maand), 'het Weer' met Koen Moelants op zaterdag en tot slot Benny Ahlers om de 14 dagen op donderdag.

Columns

Columnisten schrijven voor 'eigen rekening' en vertolken niet automatisch hét standpunt van 'De Lommelse Gazet'', maar geven hun werkelijkheid mee aan de lezer.

Rouwberichten

In deze rubriek van onze website gaan we integer om met gegevens. Dit wil zeggen dat we enkel en alleen gegevens publiceren wanneer de familie hiervoor toelating heeft gegeven via de begrafenisondernemer. Tevens plaatsen we deze ook enkel op het ogenblik dat dit voor de familie gewenst is. Daarnaast besteden we ook de nodige aandacht aan het plaatsen van een mooie foto.

Copyright

Al onze teksten en foto's mogen op geen enkele wijze overgenomen worden door derden om ze op andere media (Facebook, website, of andere media) te publiceren. Voor eigen gebruik mag het wél (hieronder valt bv. ook overname van onze artikels op bv. de Facebookpagina van je vereniging etc). Maar hier geldt wél telkens dat een bronvermelding vereist is.

Meewerken

Ook u kan meewerken door ons aankondigingen van activiteiten, verslagen van activiteiten (liefst mét foto’s) of wedstrijden, Gouden bruiloften etc… te bezorgen via ons contactadres. En maakt u graag foto's, of hebt u een vlotte pen: ook dan bent u welkom in ons team!


Contact

💡
Mail: lommelsegazet@telenet.be
Postadres: Hertog Janplein 27, 3920 Lommel
Telefoon: 0486/678 750
BTW: BE0805.469.786

Kantoor

Vanaf 5 december 2023 zijn we ook fysiek bereikbaar in ons kantoor op Adelberg 14-D, iedere dins- en woensdag van 9 tot 12 uur. Andere dagen en uren op afspraak!