Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

De Lommelse Gazet 📰

De Lommelse Gazet 📰
Patricia Palmans, Bart Proost, Maarten Huijsmans, Rowen Boons, Jan Buyens, Danny Vandenberk, Annelore Ziolek, Henri Loomans en Annie Teuwens

De Lommelse Gazet wil zoveel mogelijk alle nieuws uit de eigen stad brengen, dit voor en door Lommelaren. Wars van iedere inmenging van buitenaf het laatste nieuws, de leukste weetjes en de mooiste foto’s. Een fijne ploeg van enthousiastelingen staat dagelijks klaar om hiervoor te zorgen.

De website

Wat u momenteel te zien krijgt is nog steeds een website ‘in ontwikkeling’. Er wordt nog altijd nagedacht om deze nóg te verbeteren en aan te passen, en ook uit te breiden met extra functies. Alle suggesties zijn nog steeds welkom!

Algemeen

We hebben ondertussen een hele rits aan vast rubrieken, zoals de evenementenkalender, de rouwberichten, de 'Ziel voor Vinyl' plaat van de week (op vrijdagen), het bord op de Leopoldlaan (op maandag), de leuke foto's en verhalen 'Uit de Oude Doos' op woensdag, en ook columnisten Danny Vandenberk op maandag, afwisselend in het AN en dialect, en tot slot Benny Ahlers om de 14 dagen op donderdag.

Columns

Columnisten schrijven voor 'eigen rekening' en vertolken niet automatisch hét standpunt van 'De Lommelse Gazet'', maar geven hun werkelijkheid mee aan de lezer.

Meewerken

Ook u kan meewerken door ons aankondigingen van activiteiten, verslagen van activiteiten (liefst mét foto’s) of wedstrijden, Gouden bruiloften etc… te bezorgen via ons contactadres. En maakt u graag foto's, of hebt u een vlotte pen: ook dan bent u welkom in ons team!


Contact

💡
Mail: lommelsegazet@telenet.be
Postadres: Hertog Janplein 27, 3920 Lommel
Telefoon: 0486/678 750 - BTW BE0805.469.786