Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Nieuwjaarsreceptie bij CD&V Lommel

Nieuwjaarsreceptie bij CD&V Lommel
Foto's CD&V Lommel

Vrijdagavond kleurde tijdens de Nieuwjaarsreceptie van cd&v Lommel de gloednieuwe kantine van Lutlommel VV voor één keer oranje. Omdat cd&v buurten belangrijk vindt, werd er de afgelopen vijf jaar steeds voor een locatie in één van de wijken gekozen en dat bracht hen dit jaar in Lutlommel. Onder de 200 aanwezigen ook buurtverenigingen en omwonenden.

Tijdens de ‘eerste helft’ vooral felicitaties aan het adres van het’ bestuur van Lutlommel VV, de vele vrijwilligers en de Schepen van sport Dirk Vanderhoydonks met de realisatie van de nieuwe kantine. Tijdens de ‘tweede helft’ volgde een sofagesprek waarin vooruit gekeken werd naar de verkiezingen van juni en oktober. Gasten tijdens dit gesprek waren Vlaams parlementslid en eerste opvolger voor de Vlaamse lijst in juni Sofie Mertens, Federaal parlementslid en Europees lijsttrekker in juni Wouter Beke en burgemeester Bob Nijs, die ook in oktober opnieuw kandidaat-burgemeester is.

De avond werd afgesloten met een eerbetoon aan de ploeg van kandidaten van 2018, waarna de ‘derde helft’ van start kon gaan.