Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Peter Gillis raakt 'Prinsenmeer' in Nederland definitief kwijt

Peter Gillis raakt 'Prinsenmeer' in Nederland definitief kwijt

Dit lazen we tenminste gisteren bij de collega's van 'De Telegraaf'. Het stadsbestuur besliste er dat hij het park onmiddellijk dient te verlaten!

En hoe zit het hier in onze stad, het Blauwe Meer? Dit kwam al meerdere keren voor de rechtbank en ook hier ziet het er niet goed uit voor dhr. Gillis... Op 15 juni laatstleden was er nog de uitspraak dat Oostappen binnen de 12 maanden het vakantiepark diende te verlaten, dus tegen juni 2024. Lees hier ons artikel van toen over. Niet onverwacht ging dhr. Gillis in beroep tegen deze uitspraak, en deze zaak zal in september 2024 behandeld worden in Antwerpen.

Volgens bevoegd schepen Karel Wieërs is de toekomst voor het park onduidelijk. “Er is volop interesse van grote spelers om de uitbating over te nemen”, zegt Wieërs. “Maar we kunnen het park natuurlijk niet zomaar overgeven. We moeten ten eerste wachten op de uitspraak in beroep, dan tot Oostappen daar definitief weg is, en dan kunnen we een officiële aanbesteding uitschrijven waarop kandidaten zich kunnen aanmelden.”