Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Onvergunde villa ook in beroep tegen de grond - Nieuwe naam, logo én website voor Belgische Parken

Onvergunde villa ook in beroep tegen de grond - Nieuwe naam, logo én website voor Belgische Parken

Hij blijft maar opduiken in het nieuws, campingmagnaat Peter Gillis. Vorige week nog maar kondigden we aan dat hij al zijn parken in Nederland overlaat, en zich ging concentreren op zijn drie Belgische parken (waarvan dus twee in onze stad). Maar ook hier is het duidelijk niet allemaal rozengeur en maneschijn, want vandaag ving hij ook in beroep bot in zijn strijd tegen de verplichte sloop van een onvergunde villa op het Blauwe Meer in Kattenbos. De vakantievilla moet tegen de grond. Exact één jaar krijgt hij de tijd om alles in zijn oorspronkelijke staat te herstellen. Per dag vertraging moet hij een dwangsom van 150 euro betalen met een maximum van 250.000 euro. En als hij er zelf niet aan zou beginnen, kan de burgemeester een aannemer aanstellen en de kosten verhalen op Gillis.

Wat dhr. Gillis nu nog gaat verzinnen om hieronderuit te komen, dat is onvoorspelbaar, maar zich 'zomaar' gewonnen geven, dat kent de man niet! Want hoogstwaarschijnlijk was het de bedoeling dat hij zélf in deze villa zou komen wonen, want zo stelde hij toch vorige week dat "het Blauwe Meer het epicentrum zou worden van zijn parken in België".

💡
Update: Ondertussen zit Peter Gillis echter niet stil, en zoals hij dus vorige week al aankondigde, gaat hij in België verder onder de naam 'Topcampings', mét een nieuw logo én een nieuwe website...

En dit was dus aflevering zoveel van deze never ending soap rond de man, zijn familie én zijn parken!

Lees ook ons vorig artikel