Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Zaterdag 4 mei komt Liliane Saint-Pierre naar De Adelberg

Zaterdag 4 mei komt Liliane Saint-Pierre naar De Adelberg

Liliane Saint-Pierre staat al 75 jaar positief in het leven en ook 60 jaar passioneel op de planken. Met haar concertreeks 60 jaar on Tour trekt ze door heel Vlaanderen met als laatste stop Limburg.

Liliane Saint-Pierre is een Vlaamse zangeres van wereldklasse. Ze bracht door de jaren heen duizenden mensen in vervoering  met haar unieke klankkleur en sierlijke podiumprésence.

Na 60 jaar is de muziek en het podium nog steeds haar grote passie. Dit jubileumconcert brengt Liliane Saint-Pierre dan ook als dank en respect aan haar trouwe publiek. Voor de laatste twee concerten van deze tournee houdt ze halt in Limburg: zaterdag 4 mei in CC De Adelberg Lommel en zaterdag 22 juni in CC Muze Heusden-Zolder.

De avond opent met eigenzinnige covers van Music van John Miles, Dancing in the dark van Bruce Springsteen en Sorry seems to be the hardest word van Elton John. Uiteraard komen ook  haar eigen hits aan bod met als absolute hoogtepunten Sacha en een prachtig ingetogen versie van Soldiers of Love.

Grijp je kans en bestel nu je tickets om deze grande dame van het Vlaamse lied vlakbij aan het werk te zien. Info en tickets.