Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Volle zaal voor Yannick Noben

Volle zaal voor Yannick Noben
Foto Rina Loos

Het was comedy van de bovenste plank gisterenavond in CC De Adelberg. Want niemand minder dan Yannick Noben stond er op het podium met zijn eindejaarsconference. Hij had het o.a. over Temptation Island, over scheidingen, het filmen van vrouwen op de massagetafel door een 'vetzak', leerkrachten, Conner Rousseau, ... en veel meer!

Het was hoe dan ook een ontspannende en interessante avond... Er was zelfs een 'opwarmer' op het podium, het nog jong talent Warre Verlinden. Maar ondanks zijn jonge leeftijd wist dit 'podiumbeest' het publiek mee te krijgen. Hij heeft trouwens ook al enige ervaring voor de camera, want hij speelde de zoon van Tom Waes in de serie 'Undercover'. En dan kwam de 'man himself' en wist het publiek met zijn soms aparte humor bijna constant aan het lachen te houden.

Enkele commentaren vanuit het publiek: "Hij was weer schitterend , echt weer genoten", "Heerlijk genoten! Super goeie, gevatte humor", "zijn talent is idd dat hij heel gevat kan zijn", ....

Na het optreden kregen we de gelegenheid om ook nog even met de man te babbelen, en bleek dat dit niet alleen een geweldig artiest is, maar ook een bijzonder innemende en fijne man. We leerden ook dat hij dit comedy-gebeuren maar als bijberoep doet, want dat hij eigenlijk commandant is in het leger in Leopoldsburg.
Ondertussen heeft hij tot op vandaag al 18 shows gedaan en in totaal 6.000 tickets verkocht! Tevens is hij ook al 5 jaar bezig met stand-up comedy, is hij van Tongeren afkomstig en is gehuwd met een Lommelse.