Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Adverteren op 'De Lommelse Gazet'

Adverteren op 'De Lommelse Gazet'

Adverteren op de Lommelse Gazet... Al eens aan gedacht?

Wij bieden u concurrentiële prijzen voor duidelijk zichtbare advertenties op onze website aan. Deze ads kunnen kant-en-klaar aangeleverd worden, of door ons worden opgemaakt (mits meerprijs). En al naargelang de formule die u kiest, zijn deze ads zichtbaar ofwel enkel op de homepage, ofwel onder ieder artikel of zelfs in een combinatie van beide.

Bij adverteren vanaf méér dan 4 weken krijgt u bovendien reeds korting, en voor halfjaarlijkse of jaarlijkse contracten zijn er bijzondere voordelen.

Ook mediasponsoring is mogelijk, hier wordt dan telkens naar de beste formule gezocht voor beide partijen.

Waarom digitaal adverteren?

Het is duidelijk dat het ‘papieren tijdperk’ tanende is en het digitale volledig doorgebroken. De verkoop van kranten en tijdschriften daalt jaar na jaar, en ook de verspreiding van reclameblaadjes is sterk verminderd. Zeker nu ook al de helft van de bevolking stickers op de brievenbus heeft waarmee wordt aangegeven om géén reclamedrukwerk meer te ontvangen.
Dé oplossing is dan ook digitale reclame! In tegenstelling tot een advertentie in één of ander blad, die dan hopelijk één keer door de lezer wordt opgemerkt, zien onze lezers uw advertentie iedere dag voorbijkomen! En dit soms zelfs meerdere keren!
En ook de prijs van de advertenties ligt bij ons behoorlijk lager dan deze op gedrukte exemplaren.

Niet meer twijfelen!

Neem contact op voor de prijzen van onze advertenties en mail ons via lommelsegazet@telenet.be