Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Versterkingen voor Kattenbos Sport

Versterkingen voor Kattenbos Sport
Foto's Kattenbos Sport

Promovendus Kattenbos Sport kondigde alvast de eerste versterkingen aan met het oog op volgend seizoen in Tweede Provinciale. De eerste in de rij is een bekende. De club is trots dat Nico Hoes volgend seizoen hun kleuren zal 'verdedigen'... hoewel ze hem eerder in het 'aanvallend' compartiment hopen te zien uitblinken.
Nico heeft er zin in om te schitteren aan de zijde van oa Vincent, Jelle, Joppe, Beau en Ali. Met zijn ervaring is er een reële kans dat dit niet enkel bij hoop blijft. Deze ervaring  toonde hij eerder in Kattenbos, maar dan tégen hen in de kleuren van Kadijk toen zij in hun reeks zaten.

Een tweede aanwinst is het jeugdige talent Lander Aerts, voor velen een gekend gezicht in Kattenbos Sport. Hij zal naast de afgelopen seizoen goed keepende Ben Brebels en de terugkeer -volgend seizoen- van Thomas Mannaerts (uit een serieuze blessure) als keeper actief zijn. Lander is trouwens woonachtig op een lap grond op een boogscheut van de pleinen van de club, dus te laat komen op training is geen optie...

Meer info op de Facebook van Kattenbos Sport