Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Verrassende ontdekking

Verrassende ontdekking

15 extra inzendingen van CVO Cursa-cursisten geselecteerd

Tijdens een bezoek met cursisten aan het fotofestival 'Lens op de mens' hebben de leerkrachten van CVO Cursa recentelijk een verrassende ontdekking gedaan. Maar liefst 15 extra cursisten blijken spontaan inzendingen te hebben ingediend en zijn geselecteerd om hun talent te tonen.

Aanvankelijk werden er van CVO Cursa 9 foto's geselecteerd om tentoongesteld te mogen worden tijdens het fotofestival.  Echter, tot de leerkrachten hun verbazing, ontdekten ze tijdens een bezoek dat er nog veel meer inzendingen waren die onopgemerkt waren gebleven. Vijftien cursisten hadden namelijk op eigen initiatief hun werk ingediend, zonder hierover te communiceren met hun leerkrachten.

Deze spontane inzendingen hebben de leerkrachten aangenaam verrast en getuigen van een buitengewoon enthousiasme en creativiteit onder de cursisten van CVO Cursa. Het feit dat deze vijftien extra cursisten hun talenten wilden delen zonder directe begeleiding laat zien hoe gedreven ze zijn om zichzelf uit te drukken en hun creatieve vaardigheden te tonen.