Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Veltech op Balendijk overgenomen

Veltech op Balendijk overgenomen

Veltech Ventilatiesystemen in de Lodewijk de Raetstraat in onze stad is specialist in duurzame ventilatie. Vandaag raakte bekend dat het bedrijf wordt overgenomen door sectorgenoot Juvah uit Brecht.

Deze laatste had één grote ambitie voor 2024 en dat was actief zijn in alle Vlaamse provincies. Door deze overname realiseren ze dit nu en wissen ze de blinde vlek (Limburg) in Vlaanderen voor hen uit.

Zaakvoerder Henrie Mollemans van Veltech in Lommel was al een tijdje op zoek naar een overnemer voor zijn bedrijf.

“Na 17 jaar Veltech en een naderend pensioen, wil ik mijn bedrijf met een gerust hart kunnen doorgeven en het is niet toevallig dat ik bij Juvah terecht kwam. De’ airchitects’ – zoals ze bij Juvah in installateurs noemen - leveren kwaliteit en werken vanuit een heel ambitieuze visie en tegelijkertijd persoonlijke aanpak. Daar was ik naar op zoek.”
Zelf blijft Henrie nog twee jaar aan boord en ook enkele collega’s maken mee de overstap naar Juvah. “Op deze manier zullen onze klanten en leveranciers geen last hebben van de omschakeling en kunnen we onze nieuwe collega’s van Juvah meteen helemaal onderdompelen in onze mooie Limburgse werking”, aldus Mollemans.

Bron: Het Laatste Nieuws - volledig artikel