Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Vanaf nu stemmen voor 'Het Gezelligste Terras van Lommel'

Vanaf nu stemmen voor 'Het Gezelligste Terras van Lommel'

Het is zover... We kondigden het al geruime tijd geleden aan, en er schreven zich maar liefst 24 horecazaken in om kans te maken op deze prestigieuze titel!

En vanaf vandaag, 1 juli, tot en met 31 juli kunnen jullie stemmen! Alles wat je moet doen is op deze link klikken en uw stem uitbrengen voor één, twee of max drie van de horecazaken die zich aanbieden! En de winnaar... die mag niet alleen deze titel voor minstens één jaar dragen, de klanten op het terras van deze zaak mogen zich ook nog aan een verrassing verwachten!

Zoals bij vorige stemmingen is het ook nu zo dat er maar één keer per IP-adres kan gestemd worden. En ook dit: alle 'vreemde' IP-adressen die eventueel zouden opduiken (uit het buitenland e.d.) worden automatisch verwijderd en tellen dus niet mee.

Voor wie kan u stemmen? Baromy, De Kroon, Tuincafé, Bourgondiër, 't Stadhuis, café René, Bar-a-Bass, Vill'Artistiek, Tea-room Vivaldi, De Klap, Den Brugwachter, Weteringshoeve, Brouwershuis, de Withoef, Trefhuysch, Icecreamshop Kerkstraat, La Pergola 2, D'n Timmer, Het Macheltje, Terraza Boutique, Café Sin, Het Bergske, De Groote Hoef en de Kantine sportcentrum De Soeverein.

Met dank aan Bruisend Lommel voor de medewerking!