Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Horeca Van Hoof overgenomen door Van Zon

Horeca Van Hoof overgenomen door Van Zon


De toeleverancier voor de horeca Van Zon, met hoofdkantoor op het Kristalpark, neemt de distributie van de Lommelse familiale horecagroothandel Van Hoof over. De winkel aan de Balendijk in Lommel blijft wel in handen van de familie Van Hoof.

Dit lezen we hierover op de website van Van Zon:

Dit is een belangrijke mijlpaal in onze groeistrategie en stelt ons in staat om onze klanten een nog beter aanbod en uitstekende service te bieden. Met deze overname versterken we onze positie als toonaangevende leverancier van hoogwaardige horecaproducten en -diensten in de regio. We delen een lange geschiedenis en nauwe banden met de Lommelse horecasector, wat deze samenwerking extra speciaal maakt.
Als onderdeel van de overname zullen we de groothandels- en distributieactiviteiten van Van Hoof overnemen. De familie Van Hoof blijft eigenaar van de winkel aan de Balendijk in Lommel, waar zij zich blijven richten op hun winkelactiviteiten. Dit waarborgt de vertrouwde kwaliteit en persoonlijke service waarop onze trouwe klanten kunnen blijven rekenen.
We zijn ook verheugd om John en Brenda Hesemans, de derde generatie Van Hoof, te verwelkomen in ons team. Hun waardevolle ervaring en expertise zullen bijdragen aan de verdere groei en ontwikkeling van ons bedrijf.