Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Toonmoment Drumkamp

Toonmoment Drumkamp
Foto Jan Buyens

Wist u dat er in Kerkhoven een heuse 'drumschool' is? Niemand minder dan Davy Deckmijn runt deze, met wekelijkse lessen door het jaar, en drumkampen in de vakantie. Vandaag vond er een toonmoment plaats van het alweer achtste drumkamp, en wij waren daar (uiteraard) bij! Een 14-tal kids tussen de 8 en 12 toonden wat ze deze week al geleerd hebben, en voor sommigen was het zelfs niet de eerste keer dat ze een kamp bij Davy volgden!

De kids waren opgesplist in twee groepen, eentje met de 'nieuwelingen', de andere hadden al iets meer ervaring. En naast het vele drummen werden er ook spelletjes gespeeld, en vriendschapsbanden gesmeed...

Davy Deckmijn
Davy is drummer bij Zornik & Tom Helsen. Hij speelde als sessiemuzikant samen met Yevgueni, Sharko, Meuris, Triggerfinger, Milow, Kate Ryan, Els de Schepper, Will Knox, …. Hij heeft dus zijn eigen drumschool en is in 2016 en 2021 verkozen tot beste drumleraar van het jaar door de lezers van Slagwerkkrant. Daarnaast is Davy ook bandcoach bij PXL Music te Hasselt.

UPDATE: nu meer foto's op onze facebookpagina.

Video Jan Buyens