Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

The War on Drugs - A Deeper Understanding

The War on Drugs - A Deeper Understanding

Artiest: The War On Drugs
Album: A Deeper Understanding
Releasedatum: 2017

The War On Drugs leerde ik via de radio kennen. Opeens kwam het nummer 'Under The Pressure' op de radio van hun album 'Lost In The Dream'. En ik was meteen verkocht. Ik bestelde direct het album op vinyl en heb die ondertussen al grijs gedraaid.

Een aantal jaar geleden zag ik de band ook live in Amsterdam. Wat een goeie live band! Iedereen die van hun muziek houdt, raad ik aan om de band eens live aan te gaan kijken. Want dan zijn ze echt nog (en ja dat kan blijkbaar) tien keer beter!

Mijn favoriet nummer van hun is 'Thinking Of A Place'. En nummer van maar liefst ruim 11 minuten. Maar dat mochten er van mij gerust nog meer zijn!

Geniet net als mij van dit prachtig nummer.