Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Strijk- & Poets Studio Lommel treedt toe tot de groep Ferm

Strijk- & Poets Studio Lommel treedt toe tot de groep Ferm

Op 1 mei 2024 nam Ferm de dienstverlening van vzw Strijk- & Poets Studio Lommel over. De 50 huishoudhulpen behouden hun klanten en worden verder aangestuurd door de medewerkers van Ferm. De dienstverlening met dienstencheques wordt zonder enige onderbreking verdergezet.

Omwille van de voordelen van schaalvergroting en om de specifieke uitdagingen van de sector aan te gaan, ging Strijk- & Poets Studio Lommel op zoek naar een valabele partner. Dominique Van Eepoel, voorzitter Strijk- & Poets Studio: “Wij vonden de geschikte partner in Ferm. De lokale verankering, het behoud van de eigenheid, maar vooral de zorg voor de personeelsleden en garanties voor de dienstverlening naar de klanten stonden hierbij centraal.”

Ferm heeft meer dan 15 jaar ervaring in huishoudhulp en staat garant voor service en kwaliteit op vlak van poetsen en strijken. Het netwerk van Ferm heeft een uitgebreid aanbod aan activiteiten en diensten, waaronder, naast huishoudhulp ook kinderopvang, thuiszorg en het vrouwennetwerk.

Ilse Schepens, directeur Ferm Huishoudhulp: “We verwelkomen met plezier de huishoudhulpen en klanten van Strijk- & Poets Studio Lommel. Ook nieuwe collega’s om het team te versterken zijn van harte welkom. Wij investeren graag in een goede ondersteuning van onze medewerkers. Werkgelegenheid creëren en kansen bieden zijn de kern van onze organisatie. Wij dragen zorg voor onze medewerkers. Bij ons zijn het geen huishoudhulpen, maar huishoudhelden.”  vult Ilse aan.

Meer info SamenFerm.be