Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

StockBrickx: LEGO deelplatform

StockBrickx: LEGO deelplatform
Foto StockBrickx

Tijdens Kicks and Bricks, dit weekend in De Soeverein, spraken we met Pieter-Jan Boeckx van StockBrickx. Zij hebben een deelplatform ontwikkeld om LEGO sets te huren en verhuren.

Huur en Verhuur Lego Sets via StockBrickx
Wil je op een snelle en efficiënte manier Lego Sets huren of verhuren? Registreer je op StockBrickx en ontdek zelf hoe eenvoudig het is.

Bericht van StockBrickx

Hoe werkt het?

Ons LEGO deelplatform stelt gebruikers in staat om LEGO-sets te verhuren en te huren. Of je nu een zeldzame set wilt bouwen, je eigen LEGO-sets wilt delen, of gewoon wilt experimenteren met nieuwe creaties, ons platform maakt het mogelijk. Gebruikers kunnen eenvoudig hun sets aanbieden voor verhuur en andere LEGO-fans kunnen deze sets voor een bepaalde periode huren. Het is een win-win voor iedereen!

Veelzijdige Sets

Ons deelplatform heeft een breed scala aan LEGO-sets beschikbaar, van klassiekers tot de nieuwste releases. Deze collectie op ons deelplatform groeit voortdurend, wat betekent dat er altijd iets nieuws te ontdekken valt voor zowel beginnende bouwers als doorgewinterde LEGO-meesters.

Community en Feedback

Onze LEGO-community staat centraal in alles wat we doen. Gebruikers kunnen beoordelingen achterlaten per set die online staat en hun ervaringen delen, zodat anderen weten wat ze kunnen verwachten.

Maatschappelijke en Milieudoelen

We streven ernaar om dure LEGO-sets toegankelijk te maken voor mensen die ze anders misschien niet kunnen veroorloven. Dit bevordert niet alleen de inclusiviteit binnen de LEGO-community, maar het stelt ook meer mensen in staat om de vreugde van het  bouwen en creëren te ervaren.

Daarnaast omarmen we de principes van de circulaire economie. Door LEGO-sets te delen en opnieuw te gebruiken, verminderen we de hoeveelheid afval die anders zou worden gegenereerd door overtollige productie en verpakkingen. Dit draagt bij aan een duurzamere toekomst en een kleinere ecologische voetafdruk voor ons allemaal. Bovendien dragen we bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot. Minder productie betekent minder energieverbruik en transport, waardoor we indirect bijdragen aan een schonere en gezondere planeet. We zijn vastbesloten om deze doelen te blijven nastreven en ons platform verder te ontwikkelen om een positieve impact te hebben op de samenleving en het milieu.

Huur en Verhuur Lego Sets via StockBrickx
Wil je op een snelle en efficiënte manier Lego Sets huren of verhuren? Registreer je op StockBrickx en ontdek zelf hoe eenvoudig het is.