Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Snikhete sportdag van S-Plus Lommel

Snikhete sportdag van S-Plus Lommel
Foto Jean Jansen

Ondanks de tropische temperaturen waren gisteren talrijke actieve 50-plussers van S-Plus Lommel present op hun jaarlijkse sportdag. Om 13u30 vertrokken enkele moedige wandelaars voor een tochtje van 7 km in de Wijerkense bossen. Een grotere groep vertrok tegelijkertijd voor een fel ingekorte fietstocht via de Waaltjes naar de Blauwe Kei waar (in de schaduw) het nodige vocht kon bijgetankt worden en de terugtocht naar Heeserbergen via de Sahara kon aangevat worden.

Voor petanque was het helaas te warm, dus bleven de ballen in de zakken en werd er gezellig bijgebabbeld op het lommerrijke terras van 't Heeske. Na de sportieve inspanningen schoven de niet meer zo sportieve S-Plussers ook aan en was het tijd voor een gezellig samenzijn in datzelfde Heeske. Het bestuur had ook dit jaar gekozen voor lekkere halve kip met appelmoes en brood en natuurlijk een stukje Lommelse vlaai achteraf. Koele drankjes hoorden er natuurlijk ook bij! Ondanks de warmte was het toch heel gezellig!

Geïnteresseerde 50-plussers kunnen wekelijks deelnemen aan de activiteiten van S-Plus (fietsen, kaarten, . . . ) op maandag en/of donderdag!
Iedereen is van harte welkom! Mailen kan aan SPlus.Lommel@gmail.com