Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Ploegdries wint wisselbeker op Levensloop

Ploegdries wint wisselbeker op Levensloop

Levensloop is nu een weekje achter de rug, maar velen kijken er nog met véél genoegen en enthousiasme op terug. Zo ook wzc Ploegdries die als Koninkrijk Ploegdries heeft meegedaan en daarmee de super mooie eerste plaats gewonnen heeft. Van alle deelnemers hadden zij de meeste punten verzameld. Zij ontvingen dan ook een mooie wisselbeker die nu een heel jaar in hun centrum mag staan pronken.

Punten waren te winnen door stempels te verzamelen bij de hoge hakken race, Cava race, Gala race en heel belangrijk de beoordeling van de VECHTERS. Zij hebben de stand beoordeeld naar inrichting, inzet, onthaal en sfeer.

VECHTERS zijn de mensen die kankerbehandeling ondergaan of hebben ondergaan of een familielid daarvan. Aan alle medewerkers, vrijwilligers, bewoners, familieleden en hun sponsor Frelu uit Zonhoven die hun steentje hebben bijgedragen, onze 4 toppers die de hele nacht doorgedaan hebben en in het bijzonder onze eigen VECHTER Veerle Vertessen (die twee keer de strijd met borstkanker aanging), een welgemeende dankjewel om Ploegdries zo positief op de kaart te zetten.

Bijdrage Renschke Tophoven