Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Persmoment Bob Nijs naar aanleiding van het tragische ongeval van vannacht

Zonet vond een kort persmoment plaats in het Huis van de Stad, waarbij burgemeester Bob Nijs tekst en uitleg gaf i.v.m. het tragische ongeval van vannacht waarbij een vader en zijn twee zoontjes het leven lieten. Volgens alle gegevens gaat het hier inderdaad om een wanhoopsdaad waarbij dus zowel de vader als de zoontjes van 5 en 7 overleden zijn, nadat de man met zijn wagen in het kanaal was gereden. De hulpdiensten waren vrij snel ter plaatse, maar de reanimatie mocht niet meer baten.

"Uiteraard heeft dit een grote impact op onze hele gemeente, en specifiek ook op de Kolonie, en een stressteam is nu aanwezig om de nabestaanden én de school waar de kinderen les volgden bij te staan. We gaan nu samen met de nabestaanden bekijken wat wij als stadsbestuur voor hen kunnen betekenen als steun, uiteraard ligt wat hieruit voortvloeit volledig in hun handen."

Deze nabestaanden waren vannacht nog op de plaats van het gebeuren aanwezig geweest om afscheid te kunnen nemen, maar over de precieze omstandigheden van het hoe, wat en waarom kon/mocht politiecommissaris Vanderheyden verder géén details vrij geven, aangezien dit nog voorwerp uitmaakt van het lopende onderzoek.

0:00
/