Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Open Bedrijvendag bij Noust

Open Bedrijvendag bij Noust
Foto Patricia Palmans

Vandaag werd overal 'te lande' Open Bedrijvendag gehouden. In onze stad kon je terecht op het Kristalpark bij het bedrijf Noust waar je kennis kon maken met de experts van beide firma’s (want ook de firma EcoFusion had er een stand), duurzame energieoplossingen ontdekken en kans maken op een thuisbatterij die uw huis nog efficiënter en duurzamer maakt. Je werd er ondergedompeld in de wereld van modulaire houtskeletbouw.

Noust opende de deuren vandaag naar aanleiding van een volledig vernieuwde productiehal in Lommel. Als onderdeel van deze bijzondere samenwerking had ook EcoFusion een eigen standje binnen de showroom van NOUST. Dit bood bezoekers een uitgelezen kans om niet alleen kennis te maken met NOUST maar ook met EcoFusion's geavanceerde energieoplossingen, waaronder zonnepanelen, thuisbatterijen, airco warmtepompen en laadpalen. Bovendien konden geïnteresseerden hun vragen stellen en meer te weten komen over duurzame energieopties voor hun modulaire woningen. Want uiteraard zijn ook deze vernieuwende en ecologische systemen toepasbaar in de modules.

Het partnerschap tussen NOUST en Ecofusion benadrukt hun gezamenlijke toewijding aan duurzaamheid, innovatie en de toekomst van woningbouw. Door de krachten te bundelen en de deuren te openen te Lommel, creëren ze een platform waar bezoekers kunnen leren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzame energie en modulaire woningconstructie.

"We zijn verheugd om de deuren van onze showroom te openen voor het publiek en om samen te werken met EcoFusion", aldus Kristof Bruyninckx, Zaakvoerder bij NOUST. "Dit partnerschap benadrukt onze gedeelde visie op het creëren van woningen die niet alleen innovatief en comfortabel zijn, maar ook duurzaam en energie-efficiënt."