Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Nu zondag Open Bedrijvendag: bezoek NOUST en Ecofusion

Nu zondag Open Bedrijvendag: bezoek NOUST en Ecofusion
Foto NOUST

Op 1 oktober slaan NOUST, een specialist in modulaire houtskeletbouw, en EcoFusion, een vooraanstaande speler op het gebied van duurzame energieoplossingen, de handen ineen tijdens de Open Bedrijvendag. Dit dynamische partnerschap resulteert in een opmerkelijke samenwerking die innovatie en duurzaamheid in de schijnwerpers zet. Het bedrijf verwacht u in hun showroom én productieruimte in de John Cockerillstraat 12 op het Kristalpark.

Noust opent de deuren op 1 oktober tijdens Open Bedrijvendag naar aanleiding van een volledig vernieuwde productiehal te Lommel. Tijdens deze dag willen zij u onderdompelen in de wereld van modulaire houtskeletbouw.

Als onderdeel van deze bijzondere samenwerking zal EcoFusion een eigen standje hebben aan de showroom van NOUST. Dit biedt bezoekers een uitgelezen kans om niet alleen kennis te maken met NOUST maar ook met EcoFusion's geavanceerde energieoplossingen, waaronder zonnepanelen, thuisbatterijen, airco warmtepompen en laadpalen. Bovendien kunnen geïnteresseerden hun vragen stellen en meer te weten komen over duurzame energieopties voor hun modulaire woningen. Want uiteraard zijn ook deze vernieuwende en ecologische systemen toepasbaar in de modules.

Een hoogtepunt van deze samenwerking is de exclusieve actie die NOUST en Ecofusion organiseren. Tijdens Open Bedrijvendag maakt elke bezoeker die het standje van EcoFusion aan de showroom van NOUST bezoekt kans om een thuisbatterij te winnen. Deze thuisbatterij, een revolutionaire oplossing voor energieopslag, stelt huiseigenaren in staat om overtollige energie op te slaan en te gebruiken wanneer dat nodig is, waardoor ze hun energieverbruik kunnen optimaliseren en kosten kunnen besparen.

Het partnerschap tussen NOUST en Ecofusion benadrukt hun gezamenlijke toewijding aan duurzaamheid, innovatie en de toekomst van woningbouw. Door de krachten te bundelen en de deuren te openen te Lommel, creëren ze een platform waar bezoekers kunnen leren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzame energie en modulaire woningconstructie.

"We zijn verheugd om de deuren van onze showroom te openen voor het publiek en om samen te werken met EcoFusion", aldus Kristof Bruyninckx, Zaakvoerder bij NOUST. "Dit partnerschap benadrukt onze gedeelde visie op het creëren van woningen die niet alleen innovatief en comfortabel zijn, maar ook duurzaam en energie-efficiënt."

Bezoekers zijn van harte uitgenodigd om langs te komen bij de productiehal en showroom van NOUST op 1 oktober en daarbij ook het standje van EcoFusion te bezoeken. Maak kennis met de experts van beide firma’s, ontdek duurzame energieoplossingen en maak kans op een thuisbatterij die uw huis nog efficiënter en duurzamer maakt.