Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Nu zaterdag derde (uitverkochte) editie 'Catch in the Dark'

Nu zaterdag derde (uitverkochte) editie 'Catch in the Dark'

'Catch in the Dark' is dé voorbode van de festivalzomer. Na amper twee edities, nu dus de derde, is dit festival al uitgegroeid tot een 'legend'... Roland Spooren (ex-Oscar & the Wolf) biedt een podium aan aanstormend talent en de strafste live-acts van België. Wie dat zal zijn, ontdek je pas de avond zelf… Spannend!

Dit jaar staan er maar liefst vier in plaats van drie topacts op het podium. Ontdek het mysterie wanneer het doek valt! De intro speelt... Het doek valt... En daar staan 4 topacts op het podium. Catch in the Dark tovert acts uit elk genre uit haar hoed. Dit jaar belooft de meest verrassende editie tot nu toe te worden!

Voorgaande jaren passeerden The Haunted Youth en Mayorga net voor hun grote doorbraak en grote kleppers als DAAN en DIRK. Wil je al raden wie er dit jaar komt? Bekijk hier één van de teaservideo’s. Het bewijs dat dit festival het ultieme succesrecept is: het is nu al volledig uitverkocht! Om het met een quote van mystery act 4 te zeggen: “Catch in the Dark is als gaan eten bij een topchef. Je weet niet wat er op je bord zal liggen, maar het is gegarandeerd overheerlijk.”

Fototentoonstelling Stig De Block

En het wordt nog beter. De bezoekers van Catch in the Dark krijgen in Galerij CCDA, gelegen boven de concertzaal, een exclusieve preview op de fototentoonstelling 'Back To Back – Chromatics' van Stig De Block, gecureerd door Manu Bloemen. De tentoonstelling is een duik in de gesloten wereld van de lowrider community in illustere Amerikaanse wijken als Compton en South Central. De rest van de wereld kan vanaf donderdag 18 april tot en met zondag 19 mei ‘24 kennismaken met het prachtige, artistieke werk van deze Antwerpse fotograaf.