Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Modeshow én verkoop bruidskleding in Kringboetiek

Modeshow én verkoop bruidskleding in Kringboetiek

Vandaag opende Kringboetiek Chique Lommel in de Kerkstraat haar trouwjurkenbeurs met een groot aanbod aan jurken in diverse stijlen en maten. Een beurs uniek in haar soort voor kringloopwinkels. En om het shoppen compleet te maken, kon je genieten van nog heel wat bruiloft geïnspireerde randactiviteiten. En het was al direct een succes, want er werden vandaag alleen al zeker 15 bruidsjurken verkocht!

Kringboetiek Chique Lommel – deel van vzw de Biehal - organiseert vanaf 13 april een trouwjurkenbeurs met een groot aanbod aan jurken in diverse stijlen en maten. Ook bruidsaccessoires, trouwschoenen, kostuums voor heren en kledij voor bruidsjongens en – meisjes zullen er in de winkel te vinden zijn. De winkel wordt ter gelegenheid dus omgetoverd tot een waar trouwparadijs. Tijdens het shoppen konden de aanwezigen genieten van een bijbehorend hapje en drankje, of zich laten inspireren door de modellen tijdens enkele mini-modeshows of je kon er tevens make up tips krijgen van het team van Yves Rocher Lommel.

Laura Raeymaekers, van vzw de Biehal: “Een trouwjurk kiezen is een speciale én unieke gebeurtenis en met deze trouwjurkenbeurs willen we daarop inspelen. We hebben vanaf zaterdag een 60-tal trouwjurken in onze Kringboetiek Lommel hangen, ideaal voor tweedehandsliefhebbers. Allemaal jurken die perfect nog een tweede rondje liefde kunnen uitdelen. Daarnaast is een trouwjurkenbeurs georganiseerd in een kringloopwinkel uniek in haar soort. We hebben er vandaag dan ook een echte belevingsdag vangemaakt, zodat bruiden er een speciaal moment van kunnen maken. Maar ook mannen en bruidsmeisjes en -jongens zijn zeker welkom, want ook voor hen hebben we een leuk aanbod aan kleding!”

Kringboetiek Chique Lommel is open van 9.30 tot 17.30 uur (gesloten op zon- en feestdagen)