Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Lommels Muziekfeest 24 en 25 februari

Lommels Muziekfeest 24 en 25 februari


Een heel weekend Duitstalige schlager en volksmuziek uit Tirol in Lommel tijdens het eerste Lommels Muziekfeest .

De organizatoren deden het al 4 keer in Lommel, zo een 10-tal jaar geleden. Toen kwamen er twee groepen uit het Zillertal afgereisd naar Lommel voor een optreden en dit werd een groot succes: zaal de Moffel en de parochiezaal van Heide-heuvel was te klein.
Jammer genoeg is dit initiatief toen terziele gegaan, vooral omdat de groepen uit Oostenrijk steeds duurder en duurder werden.
Maar nu de organisator 65 jaar wordt, dacht hij "we doen eens gek en we doen het nog eens over" en beschouwen dit dan als een feestje voor het op pensioen gaan.

Wat kan je verwachten van dit Lommels Muziekfeest?

Zaterdag 24 februari wordt een typische apres ski party met de muziek uit het Zillertal. Dit met twee bands die niks anders dan de muziek uit Tirol zullen brengen: Alpenfever, die waren er 10 jaar geleden ook al bij, de 2 broers die hun liefde voor de tiroler muziek mee kregen door de jaarlijkse vakantie in Finkenberg. Daarnaast komt uit Nederland 'De Limburger Bubbe', een 4-tal muzikanten die de muziek met de pollepel binnen kregen. En ook de Nederlandse ambiancemaker Marco Carolus zal zijn duit in het zakje doen. En wie er ook niet mocht onbreken is dé polonaise koning uit Vlaanderen: Steve Tielens.

Het turbo fanfeest op zondag

Op zondag 25 februari komt Fesch 'n rock uit Oostenrijk wederom naar Lommel,
10 jaar geleden waren ze al drie keer in Lommel te gast bij hun Belgische fanclub turbo fanclub waarvan de bezielster ook in Lommel woont.
Dit echtpaar heeft buiten de muziek ook een boerderij met een veestapel en ze brengen eigen nummers, maar ook de typische volksmuziek en ze worden begeleid door hun zoon die extra uitgenodigd is door de fanclub want is bij student, voetballer maar ook muzikant.

Beide dagen vinden plaats in zaal Commerce in het Dorp in Lommel.
kaarten zijn verkrijgbaar via de website www.lommelsmuziekfeest.be en kosten voor zaterdag 20 euro en voor zondag 25 euro. Een combi ticket voor beide dagen kost 40 euro.
Op zaterdag start het allemaal om 20 uur of op zondag om 14 uur.
Meer info bij Alain Devis op nummer +32 (0) 476 60 70 66

Gratis naar dit Muziekfeest???

Dat kan... wij mogen voor zaterdag nog 6 gratis tickets wegschenken en voor zondag nog 10 stuks!!! Het énige dat je moet doen is een mailtje sturen aan lommelsegazet.win@telenet.be, met daarin je naam en adres + zaterdag OF zondag vermelden. En uit alle inzenders loten wij er dan 16 uit die gratis kunnen gaan 'hossen'... Véél succes!