Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Lommel Swingt afgetrapt met concert van 'Lost Memory'

Lommel Swingt afgetrapt met concert van 'Lost Memory'
Foto Jaak Vandendries

Gisterenavond kon u op het Horecaplein (tussen De Kroon en het Tuincafé) terecht voor het eerste van vier concerten op rij dit Hemelvaartsweekend. Het weer was jammer genoeg nog niet hélemaal wat het zou mogen zijn, maar toch kwam er heel wat volk opdagen. Met de stijgende temperaturen zal de komende dagen het bezoekersaantal zeker ook wel stijgen, want het wordt aangenaam terrasjesweer vanaf vandaag... En vanavond (vrijdag...) kan u terecht voor een optreden van 'High Level'

De aftrap voor dit weekend werd gisteren dus gegeven door 'Lost Memory', een Hamonste vijfmans band. Zij bestaan al 10 jaar, maar vanavond waren ze maar met vier omdat de enige echte Belg van de band ziek was. Maar... dat deed zeker geen afbreuk van hun muzikaal talent en zoals de naam van de band al deed vermoeden speelden ze een indrukwekkende playlist van maar liefst 36 meezingers uit het pop- en rock genre zoals 'Creep', 'Radar love' en 'Proud Mary'.

Na hun optreden, gaf dj Benny Turbo nog een dj-set weg met nummers van o.a. Barry White en andere meezingers, Hemelvaartsdag kon niet mooier worden afgesloten. De sfeer zat er meer dan goed in... Lommel Swingt, Bruist en Leeft nog steeds.