Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Lommel Inspireert

Lommel Inspireert
💡
Een inspirerend weekend vol trends in fashion, lifestyle, beauty en interieur. 

Op 23 en 24 maart opent Lommel haar deuren voor een inspirerend weekend waarin de nieuwste trends op het gebied van mode, beauty, interieur en lifestyle getoond worden, dit in een organisatie van Bruisend Lommel.

Op zaterdag 23 maart trappen ze om 9.30 uur af met een inspirerende ontbijtsessie in een van de 4 ontbijtlocaties: Tuincafé, Talloor, Vill'Artistiek en 't Onderwerp. Voor €10 ontvang je een heerlijk vers ontbijtje met 2 belegde broodjes, zoete lekkernij, glaasje fruitsap en koffie/thee. Tijdens het ontbijt ontvang je van een toegewezen stylist inspirerend mode advies, interieuradvies, lifestyle advies of beautyadvies zodat je geïnspireerd de lente in kan gaan.

Zondag 24 maart is het tijd voor een Mode Wandeling en kun je kennis maken met de trends die de komende seizoenen zullen gaan domineren. Om 14.00 - 15.00 - 16.00 uur zijn op vier locaties in de Kerkstraat catwalks te vinden waar de laatste modetrends geshowd gaan worden van winkels als Long Avenue, Gerry Weber, Den Outback, C&A, Veritas, Modena schoenmode, Lommelse Look en La Bellina. De muzikale ondersteuning wordt deze hele middag verzorgd door DJ Johan Watersloot van FM Goud.

Doe mee & maak kans op een shoppingbudget van € 500!

Het hele weekend maak je kans op een geweldige prijs: Persoonlijk stylingadvies en een shoppingbudget van maar liefst € 500! Bij aankoop van een product ontvang je van de deelnemende winkeliers een kaartje. Hierop vul je je gegevens in. Deze kaartjes kunnen worden ingeleverd in de wedstrijdboxen. Deze staan aan de Singel bij JBC, in Galerij Vivaldi bij Lunchroom Vivaldi en in de Kerkstraat bij Lommelse Look. Na afloop van het weekend wordt uit alle deelnemers één winnaar getrokken. De winnaar ontvangt hiervan persoonlijk bericht.