Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Ladies Night: een avond plezier en verwennerij in Galerij Vivaldi

Ladies Night: een avond plezier en verwennerij in Galerij Vivaldi

Nu zaterdag, 11 mei, zal Galerij Vivaldi in de Kerkstraat bruisen van leven tijdens de langverwachte 'Ladies Night'. Een avond speciaal ontworpen voor vrouwen, maar waar ook mannen van harte welkom zijn in de gezellige horecagelegenheden van de galerij. U kan er terecht vanaf 19.00 uur tot 23.00 uur...

De Ladies Night belooft een onvergetelijke ervaring te worden, met een speciale ‘Ladies markt’ waar zowel de handelaren van de galerij als externe handelaren hun unieke producten presenteren. Van mode tot sieraden, van handgemaakte kunstwerken tot unieke gadgets, er is voor elk wat wils om te ontdekken en te genieten.

Voor de eerste 100 bezoekers wacht een gratis goodiebag boordevol verassingen en goodies van onze lokale partners. Een perfecte manier om de avond te beginnen met een vleugje extra verwennerij en verassing! En alsof dat nog niet genoeg is, hebben de organisatoren een heuse tombola voorbereid met tientallen fantastische prijzen. Bij binnenkomst ontvang je één gratis lot en maak je kans op geweldige beloningen die de avond nóg specialer maken.

Maar zelfs dat is niet alles: de avond wordt verrijkt met live muziek, verzorgd door getalenteerde lokale artiesten. Geniet van de betoverende klanken terwijl je de markt verkent en jezelf laat verwennen door de speciale sfeer van de avond.

Dus dames, noteer aanstaande zaterdag 11 mei in jullie agenda’s en kom naar Galerij Vivaldi voor een avond vol plezier, ontdekkingen en verwennerijen. En heren, jullie zijn ook van harte welkom om samen met ons te genieten van de geweldige sfeer en gastvrijheid die Galerij Vivaldi te bieden heeft.