Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Jong Lommels bedrijf breidt uit

Jong Lommels bedrijf breidt uit
Foto Made in Limburg

Digoo IT Distribution, het bedrijf van ondernemer Gor Nazaryan, heeft een opmerkelijke groeispurt doorgemaakt. De bedrijfsruimte werd onlangs verdubbeld, én het pand van de buurman werd aangekocht om volgend jaar nog eens te verdubbelen. De onderneming, die gebruikte laptops en ander IT-materiaal refurbisht en doorverkoopt naar alle uithoeken van Europa, heeft duidelijk de wind in de zeilen.

Gor Nazaryan begon enkele jaren geleden op het zolderkamertje van de ouderlijke woning met een webshop om oude laptops die hij zelf een nieuw leven had gegeven, door te verkopen aan de tweedehandsmarkt. Zijn winkeltje groeide al snel uit tot een 'verborgen parel' in bedrijfseconomisch Limburg: Digoo IT Distribution.

"Onze vestiging in Lommel was door de aanhoudende groei aan uitbreiding toe", vertelt Gor. "We waren genoodzaakt om ons bedrijfsgebouw dubbel zo groot te maken, zowel voor extra stockage als werkruimte voor de mensen die de toestellen upgraden en klaarstomen voor hergebruik." Intussen staan er 30 mensen op de payroll bij Digoo IT Distribution, het merendeel specialisten die volgens strikte procedures alle types van laptops en andere materialen refurbishen.

De omzet van 15 miljoen euro die vandaag wordt geboekt, moet in 2024 stijgen naar 20 miljoen. "We maken ons sterk dat -gezien de gerichte investeringen die we hebben gedaan- het bereiken van dat objectief zeker haalbaar is", besluit Gor Nazaryan.

Bron: Made in Limburg - artikel