Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Jong Lommel - Membership cards - Robin Henkens

Jong Lommel - Membership cards - Robin Henkens

Weer enig nieuws van onze Lommelse voetbalclub Lommel SK. O.a. over de ploeg 'Jong Lommel', over de vervanging van abonnementen door 'membership-cards' en het vertrek van Robin Henkens.

Jong Lommel

Vanaf het aankomende seizoen, zullen de beloften van Lommel SK aantreden in 3de afdeling VV B Nationaal onder de naam 'Jong Lommel'. Op deze manier krijgen deze beloften de kans om in een competitief format de nodige stappen te zetten in hun ontwikkeling. Jong Lommel zal hun thuiswedstrijden afwerken op veld 6 van de academy. De volledige kalender kan je op de website van de club terugvinden van zodra deze gekend is.

Memberships

En dan de abonnementenverkoop... Die zal er niet meer zijn! Lommel SK stap af van het principe van abonnees en schakelt over op 'memberships'. Vanaf heden zal je een membership kunnen aangaan bij de club. Het verschil met de reguliere abonnementen is dat je vanaf nu dus een engagement kan aangaan op elk moment in het seizoen en dat voor een volledig jaar. Je kan kiezen om je membership in één keer te betalen, of om het te doen via een domiciliëring. De goedkoopste membershiptarieven starten al va,naf 15 euro per maand voor volwassenen.
Als member krijg je toegang tot alle reguliere Challenger Pro League wedstrijden en alle vriendschappelijke wedstrijden. Hiernaast krijg je ook gratis toegang tot alle thuiswedstrijden van Jong Lommel. Je kan het membership maandelijks betalen en gaat een engagement aan voor minstens 12 maanden. Als member van de club krijg je tevens bijkomende voordelen bij de aankoop van merchandise en aankopen bij partners van de club.

Robin Henkens

Middenvelder Robin Henkens verlaat op 35-jarige leeftijd Lommel SK en gaat aan de slag als assistent-trainer bij Roda JC. Robin speelde 248 wedstrijden voor Lommel SK, waarin hij 19 doelpunten en 36 assists voor zijn rekening nam.
Met ook het vertrek van Neven en Granell, verliest Lommel op deze manier een hele pak ervaring, die absollut moet vervangen worden door evenwaardige spelers met ervaring, willen ze volgend seizoen meedoen voor de prijzen!