Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Hulde aan Neil Young & Crazy Horse in CC De Adelberg

Hulde aan Neil Young & Crazy Horse in CC De Adelberg


Naar aanleiding van de 50ste verjaardag van het iconische Neil Young-album Harvest brengt de Belgische band LeNoise aanstaande vrijdag 1 december in CC De Adelberg een eerbetoon aan Neil Young en Crazy Horse.

LeNoise (Piet De Pessemier (zang, gitaar), Luc Schreurs (gitaar), Vital Maesen (bas, zang) en Jo Smeets (drums, zang) laat zich sinds 2017 inspireren door de Amerikaanse band Crazy Horse, die het best bekend staat om haar samenwerking met Neil Young. LeNoise trad al op in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk met een setlist van de beste nummers van Neil Young.

Vorig seizoen toerde LeNoise langs de Belgische, Nederlandse en Duitse podia om de 50ste verjaardag te vieren van het iconische Neil Young-album Harvest. Met succes, daarom wordt de tournee hernomen. 

Om het geluid van Harvest tot leven te wekken, verwelkomt de band opnieuw gastmuzikanten Frank Saenen (The Scabs) op piano en Davy Jansen (Mad About Mountains) op pedal steel en banjo. De playlist wordt doorspekt met de tien parels van Harvest.  Liefhebbers van het meer verschroeiende Neil-werk blijven niet in de kou staan, want tussen de schoonheid van Harvest door blijft LeNoise doen waar het goed in is: eer betuigen aan Crazy Horse. 
Laat je meeslepen tijdens een concert vol bevlogenheid en passie.

Voor wie Crazy Horse altijd al eens in een klein zaaltje hoopte te zien steigeren, is dit het best mogelijke alternatief.” (Dirk Steenhaut, Focus Knack & De Morgen)

Dit staand concert vindt plaats in de Kleine zaal van CC De Adelberg. Tickets zijn beschikbaar via www.ccdeadelberg.be.