Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Grote massa voor opening Jumbo

Grote massa voor opening Jumbo
Foto Jan Buyens

Bijna twee maanden hebben ze erop moeten wachten, de klanten, het personeel en de zaakvoerders... Maar vanochtend was het dan (eindelijk) zover: de Lommelse vestiging van Jumbo opende feestelijk haar deuren. En daar hoorden uiteraard vuurwerk, slingers, ballonnen en toespraken bij. De eerste klanten stonden reeds iets vóór acht aan de deuren te wachten...

We zijn verheugd dat we met een paar weken vertraging, maar toch iets sneller dan verwacht, nu alsnog open kunnen. Precies op tijd voor de feestdagen", aldus Peter Isaac, Managing Director van Jumbo België.
Ook Marc Verbakel, ondernemer van Jumbo Lommel, liet zich zéér positief uit, en zei "bijzonder tevreden te zijn met het resultaat", en hij prees het geduld van het publiek én het personeel. "Iedereen in Lommel, behalve misschien één iemand, zat hier op te wachten..."

Ook burgemeester Bob Nijs deelde in de positieve woorden en gedachten en was ook erg tevreden met het feit dat deze vestiging op deze locatie, "de beste locatie voor dit filiaal", eindelijk kon openen.

De gloednieuwe winkel heeft een oppervlakte van 2.546 vierkante meter en biedt maar liefst 137 parkeerplaatsen aan. In het nieuwe filiaal staat een team klaar van 90 medewerkers.