Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Galerij Vivaldi heeft redenen om te feesten

Galerij Vivaldi heeft redenen om te feesten

In de marge van de festiviteiten van 'Bruisend Lommel' en het initiatief 'Lommel Inspireert', kon je dit weekend in het hart van onze stad ook terecht in galerij Vivaldi, waar het rooskleurig winkelen is. Voor verschillende winkels in de galerij is het een jubileumjaar. En dat moet natuurlijk gevierd worden.

Maar liefst 30 jaar staat er op de teller voor boetiek Maro, Reformhuis Vivaldi, Lunchroom Vivaldi en Modena schoenmode.  Lodge shoes en Den Outback zijn alweer 25 jaar vaste waardes en dan zijn er nog de tinnen jubilarissen: Create tattoo, Delicious en kapsalon Unique.

Ook aan starters en jonge ondernemers ontbreekt het niet. Anita’s kledingwinkel is terug in het centrum en aan het Michiel-Jansplein is er de gloednieuwe African shop. En voor ontspanning kan je terecht bij Bambine welness.

Sinds vorig jaar is er ook een project van sociaal ondernemerschap aanwezig in deze mooie galerij, onder de vorm van een sociaal tewerkstellingsproject met verkoop van tweedehands kleding/meubels.

TIME TO CELEBRATE

De galerij nam dit weekend een vliegende start met het opendeurweekend “Lommel inspireert” en ze breien er het hele seizoen festiviteiten aan vast. Iedere winkel neemt zijn eigen initiatieven tot in het hartje van de zomer, volg zeker hun socials.

En dan dé knaller op 11 mei: de Ladiesnight waar alle handelaars aan meewerken om er een knallend succes van te maken. Extra laat shoppen, met lokale ondernemers als medepartij en leuk gevulde goodiebags en een reuze tombola met mooie prijzen. Tijdens deze ladiesnight voorziet Delicious de opvang van de mannen, deze zijn dus ook zeker welkom!