Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Eerste namen voor Rockwood: De Mens, Channel Zero en Sha-la-lee's

Eerste namen voor Rockwood: De Mens, Channel Zero en Sha-la-lee's
Foto Rockwood

Rockwood Festival, het historische festival dat begin jaren '90 furore maakte bij veel muziekliefhebbers, maakt zijn terugkeer en dat op zaterdag 3 augustus 2024 (dit meldden we u al eerder).

Het idyllische Burgemeesterspark in Lommel zal het decor vormen voor de eerste editie sinds 1993. Festivalgangers zullen er tussen 13u00 en 01u00 kunnen genieten van een mix van lokale en nationale live acts.

Line-up

In het verleden heeft Rockwood grote namen mogen verwelkomen zoals Björk, Stone Temple Pilots, Tool en Golden Earring. In 2024 wordt deze traditie voortgezet met een eerste lading top acts zoals Channel Zero, De Mens en Sha-la-lee's, die garant staan voor een ijzersterke liveshow. De volledige line-up wordt in de komende maanden bekend gemaakt.

Tickets

De ticketverkoop zal van start gaan vanaf vandaag, maandag 4 december 2023. Voor de snelle beslissers is er een speciale Early-Bird actie: de eerste 1000 tickets zijn beschikbaar aan slechts € 30,00. Na de Early-Bird actie worden de tickets aangeboden aan €35,00.

Vzw Rockwood Events vzw Rockwood Events is een groep van enthousiaste muziekliefhebbers waarbij de passie voor muziek hen samenbrengt. Samen hopen ze met de organisatie van Rockwood Festival de vroegere muzikale hoogdagen te doen herleven en Lommel terug op de festivalkaart te zetten.

Meer info op hun website.