Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

De Vélo Schob is verhuisd

De Vélo Schob is verhuisd

De Vélo Schob, een gevestigde naam in de Lommelse fietswereld, opent dit weekend de deuren op een nieuwe locatie in het Weyerken. Deze verhuizing markeert een belangrijke mijlpaal voor de winkel en zijn eigenaar, Kristof.

De Vélo Schob, tot voor kort gevestigd in een schob aan de Molsekiezel, heeft nu een winkel met ruimere showroom en moderne werkplaats. Zo kan De Vélo Schob nu nog beter voldoen aan de behoeften van fietsliefhebbers. Of het nu gaat om de aankoop van een nieuwe mountainbike, racefiets, kinderfiets of eBike, of om herstellingen en onderhoud, klanten kunnen rekenen op de vertrouwde kwaliteit en expertise die ze gewend zijn.

Kristof, de drijvende kracht achter De Vélo Schob, is enthousiast over de verhuizing. “Deze stap geeft ons de mogelijkheid om onze klanten nog beter van dienst te zijn. We hebben nu meer ruimte voor onze producten en om te werken aan reparaties en onderhoud,” zegt hij. “Ik kijk ernaar uit om zowel nieuwe als bestaande klanten te verwelkomen in onze nieuwe winkel.”

De opening van de nieuwe locatie wordt dit weekend gevierd, waarbij iedereen de nieuwe collectie fietsen kan bewonderen en advies kan inwinnen bij Kristof. Zaterdag én zondag bent u welkom op dit openingsweekend telkens van 10 tot 18 uur!

Voor meer informatie over De Vélo Schob, bezoek de website www.develoschob.be of neem contact op via de-velo-schob@hotmail.com.