Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

De Biehal viert 30 jaar

De Biehal viert 30 jaar
Foto Jan Buyens

Vanmiddag werd het 30-jarig bestaan van De Biehal gevierd. Gestart in 1993 op Kattenbos, nadien verhuisd naar de Balendijk waar ze gehuisvest waren tot en met vorig jaar, beschikken ze nu over een bijzonder knappe accomodatie in de Stationsstraat. En vanmiddag dus die viering van 30 jaar, met naast de burgemeester ook gouverneur Jos Lantmeeters als opgemerkte aanwezige.

Sinds 1993 staat De Biehal in Noord-Limburg en de Antwerpse Kempen steevast voor sociale tewerkstelling en kansen bieden op maat. De afgelopen jaren zijn ze dan ook uitgegroeid tot een veelzijdig maatwerkbedrijf, boordevol mogelijkheden. En daar zijn ze (uiteraard...) trots op. Tijdens hun ’30 jaar de Biehal feest’ vanmiddag werd er dan ook teruggeblikt op de voorbije 30 jaar, maar ook vol enthousiasme naar de toekomst gekeken.

Na een welkomstwoord was Eric Bogers de eerste spreker (directeur vzw de Biehal). Daarna nam Eric Linsen, voorzitter vzw de Biehal het woord, gevolgd door Bob Nijs, burgemeester.

Tot slot van het officiële gedeelte was er ook nog een panelgesprek met een zestal Biehal-medewerkers die een kleine inkijk gaven omtrent hun dagdagelijkse bezigheden in de organisatie...Het leven zoals het is in De Biehal dus...

Meer info over De Biehal? Klik hier.