Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Carnaval in XCL Wegwijs, De Speling, Lommel West, BALU en Boudewijnschool

Carnaval in XCL Wegwijs, De Speling, Lommel West, BALU en Boudewijnschool

Ook in onze basisscholen werd er vandaag duchtig carnaval gevierd... Hierbij alvast een kleine impressie van XCL Wegwijs, Lommel West, De Speling (centrum én Eltenbos) en de Boudewijnschool. Later volgen er nog méér van o.a. ook Balu. En indien u zelf foto's zou hebben van nog andere scholen (we kunnen niet overal tegelijkertijd zijn...) dan mag u ons die bezorgen via lommelsegazet@telenet.be

UPDATE: nu een super-groot album op onze Facebookpagina met véél meer foto's!

BALU Lutlommel

XCL Wegwijs

Lommel West

De Speling

Alle kleutertjes van De Speling wandelden naar Eltenbos om er deel te nemen aan de stoet. Er waren veel ouders, grootouders en sympathisanten aanwezig om dit fraais te aanschouwen! De ouderraad organiseerde deze stoet en zorgde voor ook voor een oudercafé op de Eltenbos. Waarvoor dank!
Het thema van de leerkrachten van de kleuterschool was 'bouwen aan de toekomst'. Want er wordt letterlijk gebouwd aan een nieuwe turnzaal! De leerkrachten van de lagere school waren allemaal in fluo!
De leerlingen mochten dit jaar zélf kiezen in wat ze verkleed waren en foto’s spreken meer dan woorden in dit geval! Het was een geweldig leuke namiddag met heel veel verbinding en warmte.

Boudewijnschool