Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

'Camper Carpet' ontvangt 'Handmade In Belgium' label voor uniek product in België

'Camper Carpet' ontvangt 'Handmade In Belgium' label voor uniek product in België

Vicky Bloemen van Camper Carpet, de gespecialiseerde maker van op maat gemaakte camper- en caravantapijten, ontving het begeerde 'Handmade in Belgium' (HIB) label uit handen van UNIZO Lommel Voorzitter Wim Coemans en Gedelegeerd Bestuurder UNIZO Limburg, Bart Lodewyckx.

Onder leiding van Vicky, voormalig leerling van Camper Diëm, zet Camper Carpet de traditie van kwaliteit en vakmanschap voort. Na de overname van de tapijtafdeling van Camper Diëm, blijft ze trouw aan de waarden en normen van haar voorganger, met een ongewijzigde passie en precisie.

Bij Camper Carpet begint elk tapijt met een nauwkeurig handgemaakt patroon van het vloergedeelte van de camper of caravan. Vervolgens worden alle tapijten zorgvuldig met de hand gesneden en afgewerkt met een passende afboording in het Camper Carpet-atelier in Lommel.
"Dankzij het HIB-label kunnen onze klanten er zeker van zijn dat ze een product kopen dat niet alleen Belgisch is, maar ook staat voor kwaliteit en duurzaam vakmanschap," zegt Vicky Bloemen. "Elk stuk is uniek en vertelt het verhaal van de toewijding en het harde werk dat nodig is om deze prachtige, functionele kunstwerken te creëren."

“We overhandigen dit label met trots aan Camper Carpet want het label bevestigt het authentieke en de kwaliteit van de handgemaakte producten. Zij levert bovendien een product af dat uniek is in België” zegt Bart Lodewyckx, gedelegeerd bestuurder van UNIZO Limburg.

https://camper-carpet.be