Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Brouwerij Amai bestaat 10 jaar

Brouwerij Amai bestaat 10 jaar
“De tijd vliegt. Als ik terugkijk wat er allemaal gebeurd is sinds de oprichting in 2013, verbaas ik me dat er al 10 jaren voorbij zijn”. Aan het woord is eigenaar Henk Fijneman, die nu samen met zijn vrouw Wendy al ruim 20 jaar in Lommel woont.

De Loemelaer bieren zijn inmiddels niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Lommel en omstreken, tot zelfs in Nederland. Maar ja, zoals de klok tikt voor de onderneming, heeft hij ook voor Henk de tijd weggetikt. Volgend jaar wordt hij 65 en wordt het tijd om het stokje door te geven. Kinderen heeft het echtpaar niet en wordt er dus gezocht naar een geschikte, enthousiaste kandidaat-overnemer.

"Het bedje is gespreid", aldus de brouwer. Het assortiment telt inmiddels 7 karakteristieke bieren, waarvan enkelen reeds mooie prijzen hebben gewonnen in binnen- en buitenland. Ze worden dan ook goed gesmaakt.
Daarbij komt dat zijn vrouw Wendy, vormgeefster van beroep, een unieke cadeauverpakking heeft ontworpen; het bekende Rondje Loemelaer.

In dit 'Rondje' zitten zes van de Loemelaer bieren en een Loemelaer glas. Een mooi geschenk om cadeau te doen of te ontvangen. Deze unieke verpakking vindt dan ook gretig aftrek, zeker met de feestdagen. Henk en Wendy zijn hier dan ook zeer fier op.

Mochten er nu, na het lezen van dit artikel, mensen zijn die een mooie uitdaging aan willen gaan en de onderneming willen voortzetten, kunnen ze zich melden bij Henk. Hij zal zeker ook nog na de verkoop de zaken aan de zijlijn mee begeleiden, mocht daar behoefte aan zijn.
Mailadres Henk: mail@brouwerij-amai.be
Mobiel: 0472-170220

Laten we hopen dat zich snel kandidaten melden, zodat we nog lang van de Loemelaer bieren mogen genieten! Skol!