Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Bijzonder initiatief bij jeugdwerking Lommel SK

Bijzonder initiatief bij jeugdwerking Lommel SK
Foto Lommel SK

Lommel SK komt met een bijzonder initiatief... Vanaf nu kan je GRATIS naar alle jeugdwedstrijden van de club, zowel de eigen supporters als de bezoekers!

De afgelopen seizoenen is er in het Belgische jeugdvoetbal stelselmatig de gewoonte gekweekt dat bezoekers van jeugdwedstrijden een toegangsticket kopen of een ‘vrije bijdrage’ leveren. Lommel SK  neemt nu het voortouw om die trend te breken en maakt per direct zijn jeugdwedstrijden gratis.

De club neemt dit initiatief niet alleen voor de ouders van de eigen jeugdspelers, maar ook voor de ouders van jeugdspelers van de tegenpartij. "Onze club zet zich in voor talentontwikkeling, verbinding met de gemeenschap en respect voor onze natuurlijke omgeving. Als familieclub willen we ouders, grootouders, broers en zussen verwelkomen op onze jeugdsite. Hun positieve steun op onze jeugdlocatie draagt bij aan die warme familiecultuur waar we naar streven. Toegangsprijzen voor jeugdwedstrijden maken daar geen deel meer van uit. We willen hiermee een voortrekkersrol vervullen met dit initiatief en we hopen dat andere clubs mee op de kar zullen springen. Voetbal moet voor iedereen kunnen zijn," zegt Head of Academy Kristof Van Hout.

CEO Mike Green voegt toe: "Als professionele voetbalclub nemen we onze verantwoordelijkheid in het versterken van het sociale weefsel in en rond Lommel. Met deze nieuwe maatregel hopen we ook andere clubs te inspireren. Op deze manier moet de sport waar we allemaal zo van houden toegankelijk blijven voor alle gezinnen!"

Bron: Lommel SK