Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Basket Lommel blijft scoren

Gisterenavond versloeg basket Croonen Lommel de Kontich Wolves met 89-95 (Quarters : 22-22, 18-28 (40-50), 21-23 (61-73), 28-22).

Lommel geeft een voorsprong van 20 punten uit handen maar wint toch nog met 6 punten verschil tegen Kontich.

De wedstrijd was gelijkopgaand (22-22 Q1) maar in het 2de kwart scoorde Tom Ackermans 8 punten op rij, waarvan 2 bommen (40-50 aan de rust). Na de rust volgde Jules Bouts het voorbeeld van Tom en scoorde 7 punten waardoor Lommel een voorsprong opbouwde van 20 punten in de 25ste minuut.

Iedereen veronderstelde dat de wedstrijd gespeeld was, maar daar dachten L. Kuyt en Shevchuk anders over: zij scoorden samen 24 punten en brachten de wolven terug tot op 6 punten.

Uiteindelijk nam Lommel toch de punten mee naar huis door verstandig samenspel en mede door het verlies van Comblain komt Lommel nu zelfs aan de leiding in het klassement.

Scores  Lommel: Bram Schelkens 23, Matts De Keuster 18, Toon Wesenbeek 15, Tom Ackermans 15, Jules Bouts 12, Matthias Bovy 8, Sander Bollen 3, Enrico Montanari 1.