Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Ateliers voor Overdag - Aanbod 23-24

Ateliers voor Overdag - Aanbod 23-24
Foto AVO

Ateliers voor Overdag (AVO) bestaat ondertussen 39 jaar in onze stad, en staat voor “overdag bijscholen”. In deze volkshogeschool kan je op een aangename en ongedwongen manier je kennis bijschaven, technieken leren en sociaal contact behouden. Je kan jaarlijks een keuze maken uit het ruime aanbod van zowel educatieve, creatieve als sportieve vrijetijdsbesteding. Jongeren, ouderen, werklozen, werkenden met vrije tijd, gepensioneerden, huismoeders, huisvaders, mensen die nood hebben aan sociaal contact, … iedereen is welkom om zijn vrije tijd aangenaam en nuttig te besteden.

Ateliers voor Overdag is een boeiende ontmoetingsplek met een divers en laagdrempelig aanbod van cursussen en workshops: talen, computerlessen, schilderen, pottenbakken, Photoshop, koken, breien, keramiek, yoga en véél meer... Het programma en de praktische info kan je hier nalezen.

Inschrijven

Indien je vorig cursusjaar reeds lessen volgde, dan kan je je vanaf nu en nog tot aanstaande donderdag 15 juni inschrijven voor de vervolgcursus. Wil je graag een nieuwe cursus volgen, dan is inschrijven mogelijk vanaf maandag 4 september ‘23 en dit op de voorziene inschrijvingsdata. Lees alle verdere info hier.

Vragen?

Neem contact met onze collega’s via avo@lommel.be of 011 399 693.