Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

'Atelier in beeld' - ook in Lommel

'Atelier in beeld' - ook in Lommel

Atelier in beeld is hét grote open atelierweekend voor beeldend kunstenaars in heel Vlaanderen en Brussel. Op 4 & 5 mei 2024 kan je opnieuw binnenkijken achter de schermen van meer dan 1.400 inspirerende plekken. 
Ook in Lommel en omstreken zetten tal van beeldend kunstenaars hun deuren open. Je ontdekt er werken van kunstenaars uit verschillende disciplines: van beeldhouwkunst tot grafiek, van keramiek tot textielontwerp. Je krijgt een unieke inkijk in hun atelier en in hun werkproces.
Atelier in beeld is een initiatief van Kunstwerkt en vindt jaarlijks plaats in mei. Alle ateliers zijn dan gratis en zonder reservatie te bezoeken.
Gisteren ging Jan Thomas voor ons overal een kijkje nemen, maar ook jullie kunnen vandaag nog terecht van 11u00 tot 18u00 uur!

7 leden van kunstkring Kosmos nemen deel!
​Linda Roskams met textiel en keramiek, Marie-Claire Heylen met grafiek en schilderkunst, Ann Wouters met textiel, mixed media en schilderkunst, Guido Jansen met keramiek en schilderkunst, Hieronymus Reijniers met beeldhouwkunst, Theo Grobben met zandtapijten en kwartserellen en Jozef Beyls met keramiek en digitale beeldvorming.

Voor meer info en de juiste adressen waar u terecht kan: klik hier!

Linda Roskams & Jozef Beyls

Marie-Claire Heylen

Theo Grobben

Ann Wouters

Guido Jansen

Hieronymus Reijniers