Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Alweer een fantastische start van de ticketverkoop bij De Adelberg

Alweer een fantastische start van de ticketverkoop bij De Adelberg

Gisterenavond ging de ticketverkoop voor seizoen 24 - 25 van start, en die was net zoals de voorbije jaren alweer een erg groot succes. Er zijn nu al méér dan 9.000 tickets de deur uit! Enkele voorstellingen zijn zelfs nu al helemaal uitverkocht!

Naar goede gewoonte de laatste jaren waren het vooral de tickets via de website die zéér hard gingen... Maar De Adelberg is er ook nog steeds voor diegenen die misschien wat hulp nodig hebben bij het reserveren, en ook aan de balie kon u gisterenavond terecht voor tickets. En zo stelden we vast dat na amper enkele uren ticketverkoop de voorstellingen van Kamal Karmach, Jeroen Verdick en Jade Mintjens volledig zijn UITVERKOCHT!

Maar ook voor enkele andere voorstellingen en lezingen moet u nu reeds snel zijn om er nog bij te zijn, en dan zien we bv. de openingsvoorstelling 'Beyond The Edge' van fABULEUS, het concert van Mauro, de voorstllingen van Steven Goegebeur, het Ensor Strijkkwartet & Jan Decleir, de cursus over het oorlogsjaar 1945 én de lezing van Lieve Blancquaert.

Bij de Adelberg klinkt dan ook alleen maar groot enthousiasme en willen ze alle trouwe bezoekers en 'grensverleggers' bedanken voor het vertrouwen!

De online ticketshop blijft geopend (via de website). Aan de balie kan je terecht tijdens de openingsuren.