Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

21 Luxury stelt vol trots het evenement 'Lokale gelukskes' voor

21 Luxury stelt vol trots het evenement 'Lokale gelukskes' voor

Een evenement om lokale ondernemers te steunen en in de kijker te zetten. Van diensten tot producten en allerlei lekkers, van Lommel tot Mol en Pelt. 'Lokale gelukskes' vindt plaats tijdens het pinksterweekend (lees 27, 28 en 29 mei) 2023 in de hal van Elcubi in de Rietkolk 14 in Lommel Barrier. Het is een unieke gelegenheid voor lokale ondernemers om zich voor te stellen aan het Lommels publiek.

Aan gezelligheid en animatie zal er geen gebrek zijn tijdens dit feestweekend. Zo is er een springkasteel, kindergrime, een initiatie in wobbelturnen en zijn er verschillende workshops met droogbloemen, macramé en pennen versieren voor de kinderen. Ondertussen kan papa van een heerlijk wijntje proeven, een ijsje of barbecue eten en kan mama naar hartenlust tussen het divers aanbod van fashion, accessoires, decoratie artikelen, cadeautjes en nog veel meer snuisteren.

Verschillende ondernemers van Lommel en omstreken zetten zich allemaal samen in om er een groots, gezellig en uniek evenement van te maken, op initiatief van 21 Luxury, 2 zussen die een webshop hebben met decoratie artikelen. Zij organiseerden reeds enkele shopevenementen bij hen thuis. Nu zien ze het groots en vonden dit een unieke gelegenheid om andere ondernemers uit de buurt te betrekken. Zo vindt Nienke: "Elkaar steunen in het ondernemerschap is een belangrijke kernwaarde om zelf succesvol te kunnen zijn."