Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Zoë De Meester tweede eredame Miss Limburg

Zoë De Meester tweede eredame Miss Limburg

Het is al bijna een week geleden, maar voor mooi nieuws is het nooit te laat... Vorig weekend werd onze Lommelse Zoë De Meester verkozen tot tweede eredame in de Miss Limburg-verkiezing! Alsnog proficiat...

Dit betekent dus ook dat het avontuur voor haar nog niet stopt en zij verder mag naar de nationale preselectie voor Miss België!

Zoë: "Ik ben ontzettend dankbaar! Dankbaar voor de kansen/ervaringen die ik al heb gekregen en dankbaar voor wat nog gaat komen!"

We laten zéér graag Zoë zélf even aan het woord hier:

Ik ben Zoë De Meester, 22 jaar en woon in het mooie Lommel. Momenteel ben ik nog student (laatste jaar verpleegkunde).
Ik heb mezelf ingeschreven voor Miss België omdat enkele vrienden en familieleden zeiden dat ik dit eens moest proberen. Ik wou ook graag iets nieuws proberen, iets buiten mijn comfortzone en dacht: "waarom niet?"

Afgelopen zaterdag was het de provinciale verkiezing. Hier werd ik verkozen tot tweede eredame Miss Limburg. Dit betekent dat ik door mag naar de nationale preselectie voor Miss België. Dit weekend is er een fotoshoot gepland en nu is het dus belangrijk om verder campagne te voeren. Stemmen is dus de boodschap! Na de nationale preselectie worden de finalisten voor Miss België verkozen. Ik hoop hier uiteraard één van te zijn! De ultieme droom is natuurlijk om Miss België te worden!

Hoe stemmen?

Stem voor Zoë door MLI15 naar 6665 te sturen of via de app (€1/stem).