Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Ziel Voor Vinyl's plaat van de week

Ziel Voor Vinyl's plaat van de week

Artiest: Irish Coffee
Album: The Return Of The Legendary Irish Coffee In Concert (Live At Netwerk Aalst 1993)
Releasedatum: 2023

Toegegeven, deze band kende ik eigenlijk niet toen ik dit album kocht. Maar de nummers (er staan veel covers op), de hoes en de naam van zowel de groep als de plaat spraken mij zo hard aan dat ik toch besloot dit album te kopen. Het album zelf is pas vorig jaar verschenen terwijl het concert dateert uit 1993. En amai spijt hebben we nog niet gehad van dit album. Het gaat hier echt over een fantastisch live album en smaakt zeker naar meer wat mij betreft. Ik ga in ieder geval op ontdekking om de band nog beter te leren kennen en mogelijks mijn collectie van hun nog uit te breiden met enkele platen. 

Geniet ervan!

Ps. Op zondag 4 februari organiseren we in samenwerking met CCDA in de Cultuurbar een platenbeurs die in het teken staat van De week van de Belgische muziek. En tevens op deze beurs, om 14 uur, maken we de winnaars bekend van onze verkiezing 'Strafste Lommelse band' en Strafste Lommelse nummer'.