Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Ziel Voor Vinyl's plaat van de week

Ziel Voor Vinyl's plaat van de week

Artiest: Willem Vermandere
Album: Als ik zing
Releasedatum: 1984

Terug naar de kleinkunst. Willem Vermandere leerde ik kennen toen ik in het 5de middelbaar zat. Mijn leerkracht godsdienst was het gewoon om elk nieuw hoofdstuk met een nummer te beginnen. En zo kwam ook Willem Vermandere voorbij. Ondertussen ben ik vergeten over welk hoofdstuk dat het ging. Maar mijn liefde voor kleinkunst is na die les wel groter geworden. Het nummer dat gebruikt werd in de les was De Schepping

Een 10-tal jaren geleden zag ik Willem Vermandere nog live aan het werk in het cultuurcentrum van Geel (De Werft). Dries en ik trokken die namiddag richting Geel om daar tijdens een seniorennamiddag te genieten van een geweldig optreden. Dat wij met ons twee de gemiddelde leeftijd een beetje deden dalen namen we er graag bij.

Geniet ervan!