Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Ziel Voor Vinyl's plaat van de week

Ziel Voor Vinyl's plaat van de week

Artiest: Wizards Of Ooze
Album: The Dipster
Releasedatum: 1994

Kennen jullie Joachim nog? De man met de gouden tips tijdens een legendarisch avondje na sluitingstijd in mijn oude café de Bar-a-bas. Ooit kreeg ik van hem dit geweldig album cadeau voor mijn verjaardag. Ondertussen is hij al grijs gedraaid op mijn platenspeler. Wizards Of Ooze was een Belgische (en gedeeltelijk Lommelse...) Jazzband. Hun muziek plaats je het beste in de hoek van jazz-funk-fusion. Ze zijn écht de moeite waard om te beluisteren. Mijn favoriet nummer is Fuzzball. Het eerste nummer op dit album.

Geniet ervan!

Ps. Op zondag 4 februari organiseren we in samenwerking met CCDA in de Cultuurbar een platenbeurs die in het teken staat van De week van de Belgische muziek.

Bas Wouters