Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Ziel Voor Vinyl's plaat van de week

Ziel Voor Vinyl's plaat van de week


Artiest: Horses
Album: Clear Crystal Air
Releasedatum: 2013

Eindelijk tijd voor een Limburgse band. In 2013 was ik één van de gelukkige die aanwezig was op het optreden van Oscar And The Wolf in de kerk van Stevensvennen. Een optreden dat tot stand kwam omdat ze het jaar ervoor hun EP daar hadden opgenomen. Wat een mooie locatie voor optredens. Zo'n kerk heeft toch altijd wel iets magisch. Dus aan de cultuurprogrammatoren van Lommel, graag meer van dat! ;-)

Wat heeft Horses met dit optreden te maken hoor ik iedereen denken? Zij verzorgden die avond het voorprogramma. Voor mij was de band volledig onbekend maar ik was wel direct omvergeblazen door hun sound. Na hun optreden kocht ik dan ook direct hun debuut EP (2010) op cd. Tijdens het optreden was het nummer White Lake mijn favoriet en dat is het de dag van vandaag nog steeds.
De band zelf is er ondertussen spijtig genoeg mee gestopt.
Geniet ervan!